Aflevering af leasingbil

The Key to Mobility

Aflevering af bilen

 

Alting har en ende. Det gælder også din leasingaftale. To måneder før din leasingaftale udløber, kontakter vi dig, så vi sammen kan gennemgå, hvordan afleveringen af din leasingbil kommer til at foregå.

Udstyr og tilbehør

Kilometertal

Inspektion

Huskeliste i forbindelse med aflevering af bilen


Når leasingaftalen udløber, skal bilen afleveres hos vores samarbejdspartner på et anvist afleveringssted. Inden du returnerer bilen, er der nogle ting, du skal være opmærksom på, og som du skal sørge for er i orden, inden du afleverer bilen:

Udstyr og tilbehør
Bilen skal returneres med det udstyr og tilbehør, den blev leveret med. Det betyder, at følgende skal afleveres samtidig med bilen: 

- Original registreringsattest (hvis den er udleveret)
- Servicehæfte (medmindre det er elektronisk)
- Instruktionsbøger
- Nøgler, koder m.m.
- Skadeanmeldelse(r) (hvis der er skader på bilen, som ikke er udbedret)
- Eventuelt udstyr som f.eks. tagbøjler, ekstra sæt dæk/hjul mm. 

Inspektion
Når du afleverer bilen, skal bilen være rengjort og renvasket både indvendigt og udvendigt. Det er vigtigt, at eventuelle skader eller mangler på bilen er udbedret eller anmeldt til forsikringsselskabet, inden bilen afleveres hos vores samarbejdspartner.

Vores samarbejdspartner gennemgår bilen efter en standardiseret metode. Det betyder, at du får en uvildig vurdering af bilen – og eventuelle skader, fejl og mangler bliver dokumenteret. Herefter udarbejder de en rapport, som de sender til os. Når bilen er afleveret, fremsender vi en afleveringsrapport til dig efter et par dage. Herefter vil vi afregne eventuelle udeståender.

Kilometertal
Opgørelsen over bilens kørte kilometer fremgår af den rapport, du modtager fra os og vil blive afregnet forholdsmæssigt jf. din leasingkontrakt.  

Du kan booke tid til aflevering af bilen online

Book tid

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.