Leasingpriser

Kom ud at køre for en fast månedlig ydelse

Hvordan beregnes leasingprisen?

 

Leasingprisen kan enten udregnes individuelt hos forhandleren eller online på mærkernes hjemmesider. Udover eventuelle ekstra omkostninger i tilfælde af skader, ekstra kilometer mm., er kernen i leasing en førstegangsydelse og en fast månedlig leasingpris. 

Model

Leasingprisen afhænger først og fremmest af hvilken bil, du ønsker at lease. Dit valg af bilmodel danner grundlag for beregningen af leasingprisen.

Udstyr

Tilkøb af ekstraudstyr påvirker leasingprisen. Lad din personlighed skinne igennem og tilkøb det ekstraudstyr, der passer til dig og dine behov. 

Løbetid

Den normale løbetid på en leasingaftale er 36 måneder. Men aftalen er fleksibel, og du kan derfor allerede opsige aftalen efter 11+1 måneder. 

Kilometertal

Minimum 15.000 km. pr. år. Men det er muligt at aftale et højere kilometertal. Hvis du kører færre kilometer end det aftalte, får du penge tilbage

Find priser

 

Vælg dit favoritmærke og find modeller og leasingpriser online.

Bilforsikring kommer oven i leasingprisen

Selvom du ikke ejer den bil, du leaser, har du stadig ansvaret for at forsikre bilen. Forsikringsforpligtigelsen tilfalder dig som leasingtager af bilen og ikke leasinggiver. Du har derfor ansvaret for at tegne den lovpligtige ansvarsforsikring på bilen. Andre typer forsikringer, såsom kaskoforsikring, kan også være påkrævet. Forsikringsomkostninger er ikke inkluderet i leasingprisen. Vi tilbyder en fordelagtig bilforsikring til din nye leasingbil, som både indeholde ansvarsforsikring og kaskoforsikring.  

Leasingpris eller bilens fulde pris

 

At vælge en bil og derefter betale en fast månedlig ydelse kan til forveksling måske lyde lidt som bilfinansiering. Men det er det ikke helt. Når du finansierer bilen med et billån, bliver du bilens ejer, når du har tilbagebetalt lånet. Ved leasing betaler du kun for brugsretten over bilen og ved leasingaftalens udløb, returnerer du bilen til et anvist afleveringssted.  

Leasing kort fortalt

Indgåelse af leasingaftale

Ved leasing er du brugeren af bilen og ikke ejeren. Det betyder, at du normalt indgår en leasingaftale på en bil med et leasingselskab gennem en forhandler. For dette betaler du en fast månedlig leasingpris i hele aftalens løbetid.

Begrænset leasingperiode

Når du leaser en bil, er det for en begrænset periode. En typisk løbetid på en privatleasingaftale er 36 måneder. Det betyder, at du kan lease en ny model hvert tredje år og dermed bevarer glæden og køreoplevelsen ved en ny bil. 

Opsigelse af leasingaftale

Skulle du ønske at stoppe din leasingaftale, før den er udløbet, kan du opsige aftalen tidligst efter forløbet af 11 måneder og da med 1 måneds skriftligt varsel til udgangen af en måned. Hvis du ved aftalens afslutning har kørt færre kilometer, end der er aftalt i kontrakten, får du penge tilbage.

Vil du høre mere om leasingpriser? Kontakt din nærmeste forhandler.

Find forhandler

FAQ om privatleasing

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.