Bilforsikring til erhvervsbiler

For ekstra tryghed bag rattet

Forsikring til erhvervsbiler

 

I samarbejde med Alm. Brand tilbyder vi en bilforsikring til erhvervsbiler, som er specielt målrettet erhvervskunder med biler på gule plader og papegøjeplader. Forsikringen er sammensat, så den sikrer din virksomheds erhvervsbiler og ansatte bedst muligt. Med vores bilforsikring til erhvervsbiler får du både den lovpligtige ansvarsforsikring, kaskoforsikring samt førerulykkesforsikring, som dækker, hvis føreren af bilen kommer til skade under kørslen. 

 1. Det perfekte match

  En af markedets bedste bilforsikringer til erhvervsbiler med attraktive dækninger. Og så er der ingen kilometerbegrænsning.

 2. Autoriseret reparation

  Din erhvervsbiler bliver altid henvist til et autoriseret værksted, hvis du skulle få en skade. Værkstedet bruger originale reservedele ved reparationer på biler under 5 år.

 3. Forsikring til alle

  Ny eller brugt, købt eller leaset; vores forsikring dækker alle erhvervsbiler.

 4. Èn faktura

  Mulighed for at samle udgifter til forsikring og finansiering ét sted.

Beregn prisen på bilforsikring til erhvervsbiler på gule plader og
papegøjeplader

 

Prisen på bilforsikring til erhvervsbiler afhænger af bilens værdi eller beskatningsværdi. Du kan vælge at købe bilforsikringen som et selvstændigt produkt eller i forbindelse med leasing eller finansiering af bilen. Prøv vores forsikringsberegner for at få en pris på bilforsikring til din erhvervsbil. 

Prisen på din erhvervsbil

Prisen på din bilforsikring

495,- pr. måned

525,- pr. måned

550,- pr. måned

575,- pr. måned

600,- pr. måned

650,- pr. måned

750,- pr. måned

1.000,- pr. måned

Kontakt venligst din forhandler

Der er desværre ingen forsikring, der matcher dine kriterier.

Dækningsoversigt

 

Når du tegner en bilforsikring til din erhvervsbil gennem os, får du nogle af markedets bedste dækninger til en attraktiv pris. Vi vil nemlig gerne være med til at gøre det trygt for dig at passe dit arbejde. Nedenfor kan du se hvilke dækninger, der er inkluderet i forsikringen. 

Er din erhvervsbil på hvide plader? Så beregn prisen her:

Mærkeforsikring til din erhvervsbil

 

Uanset om din erhvervsbil er ny eller brugt, fortjener din bil den bedste forsikring. Derfor har vi indgået et samarbejde med Alm. Brand om at tilbyde en fordelagtig bilforsikring til erhvervsbiler. Kontakt din forhandler for at få et tilbud på bilforsikring til netop din erhvervsbil. Klik på logo’et for at læse mere om forsikringen og se udvalget af modeller hos dit foretrukne bilmærke.  

FAQ om forsikring

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.