Billån

Lån til dine bildrømme

Hvad er et billån?

 

De fleste af os har ikke det fulde beløb til en ny bil stående på en opsparingskonto. Det betyder, at vi må se os om efter andre måder at finansiere vores biler på.

Et billån er et lån, du optager i en bank eller hos et finansieringsselskab, som du kan betale for din nye bil med. Du tilbagebetaler lånet og den tilknyttede rente i en månedlig ydelse i hele aftalens løbetid. Når lånet er afbetalt, er bilen din. Hvis du i løbet af aftalens løbetid ikke længere har brug for bilen, kan du sælge den og indfri billånet. Hvis din økonomi ændrer sig, kan du vælge at nedbringe lånet hurtigere. 

6 gode grunde til at vælge et billån gennem os

 

Vi tilbyder at finansiere din nye eller brugte bil med et attraktivt billån. Du kan selv være med til at sammensætte dit billån, så det passer til dig og din biløkonomi. 

Hurtig kreditgodkendelse

Få hurtigt besked om du kan blive kreditgodkendt til et billån.

Fleksibel løbetid

Du kan vælge at afdrage billånet over 12 til 120 måneder. 

Fast eller variabel rente

Vælg den rentetype der passer bedst til dig. Du kan vælge, om renten skal være fast og forudsigelig, eller om den må variere i løbet af perioden.    

Du kan låne hele beløbet

Når du finansierer din bil gennem os, kan du låne op til 100% af bilens pris. Vi synes nemlig, at det er fedt at drømme. 

Indfrielse

Hvis dit behov for mobilitet ændrer sig, har du mulighed for indfri lånet før tid.

Rentefradrag

De månedlige afdrag på billånet kan ikke fradrages. Derimod har du mulighed for at få fradrag for renterne på dit billån.

Vores mærker

 

Vi tilbyder billån til finansiering af følgende mærker til privatkunder: 

Sådan foregår det:

 1. Beregn finansiering

  Første skridt på vejen er at undersøge, hvad det koster at låne til din drømmebil.

 2. Ansøg

  Når du har undersøgt markedet, kan du ansøge om et billån hos din foretrukne forhandler, som beregner den endelige pris på finansieringen.

 3. Kreditgodkendelse

  For at kunne optage et billån gennem os er det en forudsætning, at du ikke står registreret i RKI og kan få en positiv kreditgodkendelse.

 4. Underskrift

  Når du er blevet kreditgodkendt, kan du underskrive låneaftalen.

 5. Bilen udleveres

  Din bildrøm er nu en realitet.

 6. Afbetaling

  Du betaler den månedlige ydelse og renter i hele aftaleperioden.

Vælg det rigtige billån

 

Når du har forelsket dig i en ny eller brugt bil, skal du vælge den rigtige finansieringsløsning. Dit valg af finansiering har nemlig betydning for, hvad det vil koste dig at have bilen. Det er derfor vigtigt få det fulde overblik over mulighederne, når du skal optage et billån.

Billån og priser

Hvor meget kan jeg låne?

For at du kan optage et billån, er det et krav, at du ikke står registreret i RKI og kan få en positiv kreditgodkendelse. Hvor meget du herefter kan låne til dit bilkøb, afhænger blandet andet af dine muligheder for at tilbagebetale billånet og størrelsen på den udbetaling, som du selv betaler for bilen ved anskaffelsen. Kontakt din nærmeste forhandler for at få et tilbud på en individuelt tilpasset finansiering, der passer til dit budget og behov.  

Hvad er prisen på et billån?

Når du har fundet den bil, du ønsker at finansiere, skal prisen beregnes. Den endelige pris på din finansiering beregnes hos din nærmeste forhandler. Her står kompetente rådgivere klar til at hjælpe dig med at indfri dine bildrømme. Men du kan allerede nu få en fornemmelse af, hvad det vil koste dig at optage et billån til netop din drømmebil med vores finansieringsberegner. Prøv den så mange gange du vil. 

FAQ om billån

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.