Lånetyper

Find det rette billån til dig og din biløkonomi

Finansiering af din nye eller brugte bil

 

Overvejer du at købe en bil fra enten Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA eller Porsche, kan vi hjælpe dig med at finansiere din nye bil med et fordelagtigt billån. Uanset om din nye bil er fabriksny eller brugt, har vi en lånetype, der kan gøre din bildrøm til virkelighed. 

Hvad er et billån?

Hvis ikke du har alle pengene til at købe din nye bil, kan du i stedet finansiere bilen med et billån. Hvor stort et billån du kan optage, afhænger blandt andet af din indkomst, dine muligheder for at betale lånet tilbage og størrelsen på den udbetaling, som du selv betaler for bilen.

Der findes forskellige lånetyper, du kan vælge i mellem. Hvilket lån du vælger, har indflydelse på din biløkonomi. Det er derfor vigtigt at få det fulde overblik over de forskellige lånetyper, så du kan vurdere hvilken lånetype, der passer bedst til dig og din økonomi.

Hvis du har spørgsmål til dine lånemuligheder, eller gerne vil bede om et tilbud på et billån, skal du kontakte din forhandler. 

Lånetyper

 

Når du vælger at finansiere din bil gennem os, er der flere forskellige lånetyper, du kan vælge imellem. Når du har fundet den lånetype, der passer bedst til dig, kan du selv være med til at sammensætte billånet, så det matcher dig og dine behov.

Lånetype 1

Almindeligt billån
 • Lån med ejendomsforbehold
  Der er sikkerhed i bilen.
 • Fast eller variabel rente
  Hvilken rente du vælger, er op til dig. Billånets størrelse og løbetid kan have betydning for, hvad der vil være mest fordelagtigt for dig. 
 • Fleksibel løbetid
  Fra 12 til 120 måneder på en fabriksny bil.
 • Attraktiv udbetaling
  Du skal minimum betale 20,1% af bilens pris i udbetaling. En højere udbetaling medfører en lavere månedlig ydelse.

Lånetype 2

Billån uden pant (blanko)
 • Ingen pant i bilen
  Du hæfter personligt for billånet. Det betyder, at der ikke skal tinglyses en sikkerhed, og du sparer dermed nogle udgifter.
 • Ned til 0 kr. i udbetaling
  Du vælger selv, om du vil lægge en udbetaling eller ej. Dit valg af udbetaling har indflydelse på rentesatsen.
 • Fast eller variabel rente
  Du vælger selv hvilken rentetype, du gerne vil have på dit billån. 
 • Aftalens løbetid
  Med denne lånetype kan du finansiere din bil fra 12 til 96 måneder.

Priser på de forskellige lånetyper

 

Dine muligheder for at optage et billån er betinget af, at du ikke står registreret i RKI og kan få en positiv kreditgodkendelse. Når vi har foretaget en endelig kreditvurdering af din økonomi, vil du få besked om, du er godkendt til et billån eller ej.

Når du er blevet kreditgodkendt til en lånetype, skal låneaftalen udarbejdes hos din forhandler. Forhandleren beregner den endelige pris på netop den lånetype, du har valgt, ud fra nogle forskellige faktorer: 

Bilens pris

Udbetaling

Aftalens løbetid

Renten

Er du erhvervskunde?

Du kan læse mere om finansiering af firmabiler til erhvervskunder her.

Finansiering af firmabil

Vi anbefaler også:

Prøv privatleasing

Med privatleasing behøver du ikke bekymre dig om bilens restværdi eller udgifter til service af bilen. Du skal bare finde din nye bil og lade os klare alt det praktiske.

Serviceabonnementer

Alle biler fortjener at blive passet godt på. Så holder de længere. Med et serviceabonnement kan du sprede udgifterne ud med en fast månedlig betaling. Det giver tryghed. 

Fordelagtig bilforsikring

Det er et lovkrav, at alle, der ejer en bil, skal have en bilforsikring. I samarbejde med Alm. Brand Forsikring tilbyder vi bilforsikringer, der er specielt tilpasset vores mærker. 

FAQ om billån

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.