Finansiel leasing

Simpel og fleksibel erhvervsleasing

Hvad er finansiel leasing?

 

Når du leaser en firmabil gennem os, er det muligt at vælge mellem to leasingtyper: finansiel leasing og operationel leasing.

Finansiel leasing er en leasingtype, hvor virksomheden leaser bilen i en aftalt periode. Finansiel leasing er kun til erhvervskunder og kun til nye biler. Flexleasing tilbyder vi ikke på nuværende tidspunkt. Ved finansiel leasing betaler virksomheden en månedlig leasingydelse, og når leasingperioden udløber, skal virksomheden anvise en køber til bilen til en pris, der er fastsat på forhånd. Ved finansiel leasing står virksomheden selv for alle udgifter til reparation, vedligeholdelse og drift af bilen – på samme måde som når virksomheden ejer bilen.

Fordele ved finansiel leasing

Fradrag for moms og leasingydelse

Finansiel leasing er fuldt ud fradragsberettiget og momsen betales løbende i leasingperioden.

Likviditeten bliver i virksomheden

 Du undgår at binde stor kapital i firmabiler.

Frit råderum over bilen

Du indestår selv for bilens restværdi og kan derfor anvende bilen, som du ønsker.

Ingen kilometerbegrænsning

Bilen kan bruges så meget, der er behov for.

Tilkøb til finansiel leasing

Meget mere bilforsikring

Ved finansiel leasing har du mulighed for at tilkøbe en fordelagtig bilforsikring. I samarbejde med Alm. Brand tilbyder vi en bilforsikring til din leasingaftale. Det er nemlig et lovkrav at have en ansvarsforsikring til bilen. Derudover er det også er krav, at bilen er kaskoforsikret, når du vælger finansiel leasing gennem os. Dette og meget mere får du med vores bilforsikring. 

Vedligeholdelse af din firmabil

Ved finansiel leasing er det leasingtageren, der står for alt vedligeholdelse og drift af bilen. Hvis du ønsker større økonomisk forudsigelighed, er det muligt at tilkøbe et serviceabonnement til din leasingaftale. Med et serviceabonnement bliver bilen serviceret på et autoriseret værksted med udelukkende brug af originale reservedele. 

Finansiel leasing og operationel leasing

 

Som erhvervskunde kan du vælge mellem finansiel- og operationel leasing, når du leaser din firmabil gennem os. Fordelen ved begge leasingtyper er, at din virksomhed undgår at binde sin likviditet i firmabiler. Det giver virksomheden frihed til at investere sin likviditet i andre ting, som skaber værdi for virksomheden. 

Derudover adskiller de to leasingtyper sig særligt på 3 måder:

Finansiel leasing

  • Not included: Leasingsaftalens udløb: Når en aftale om finansiel leasing udløber, er det leasingtagerens ansvar at anvise en køber til bilen til en pris, som er aftalt på forhånd.
  • Not included: Service og vedligeholdelse: Leasingtageren indestår selv for restværdien og alt vedligeholdelse og drift af bilen. Hvis man ønsker mere budgetsikkerhed, er det dog muligt at tilkøbe et serviceabonnement, så udgifterne til service bliver mere forudsigelige.
  • Not included: Kilometer: Ved finansiel leasing indestår leasingtageren selv for bilens restværdi. Det betyder, at leasingtageren kan benytte bilen helt efter ønske og behov.

Operationel leasing

  • Not included: Leasingsaftalens udløb: Leasingtageren afleverer bilen tilbage. Hvis leasingtageren har bestilt en ny bil, er der mulighed for at aflevere den gamle leasingbil i forbindelse med udleveringen af den nye bil.
  • Not included: Service og vedligeholdelse: Der er altid et Service- og reparationsabonnement inkluderet i en operationel leasingaftale. Her er fastsatte udgifter i forbindelse med service inkluderet i prisen. Det giver tryghed og overblik i budgettet. Det er nemlig leasingselskabet, som indestår for bilens restværdi og værditab.
  • Not included: Kilometer: Ved aftalens indgåelse fastsættes et antal kilometer, som det forventes, at bilen vil køre i perioden.

Sammenligning af de to leasingtyper

  Operationel leasing Finansiel leasing
Du indestår for restværdien Nej Ja
Service- og reparationsabonnement inkluderet Ja Nej (kan tilkøbes)
Vejhjælp inkluderet Ja Ja
Fradrag for moms og leasingafgift Ja Ja
Op til 100% finansiering Ja  Ja
Bilforsikring Nej (kan tilkøbes) Nej (kan tilkøbes)

Find din nye firmabil

 

Uanset om din næste firmabil er en personbil eller erhvervsbil, kan vi hjælpe med en finansiel leasingaftale. Når du har fundet den model, du ønsker at lease, skal du kontakte din nærmeste forhandler for at få et tilbud på finansiel leasing. 

Har du spørgsmål til din leasingaftale?

Så er der hjælp at hente i vores online selvbetjening. Du er også velkommen til at kontakte os direkte.  

Selvbetjening

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.