Hvem er Volkswagen Semler Finans Danmark

Lær os at kende

Vores forretning

 

Som finansieringspartner understøtter vi salget af Semler Gruppens bilmærker. Sammen med Semler Gruppens forhandlere af Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Porsche og Volkswagen Erhvervsbiler tilbyder vi et bredt udvalg af finansierings-, leasing-, forsikrings- og mobilitetsprodukter til både privatkunder og erhvervskunder i Danmark. 

Vi udvikler hele tiden vores produkter og services i samarbejde med vores partnere. Vi arbejder hver dag for at kunne imødekomme kundernes behov for individuelle og attraktive produkter og services til netop deres bil og biløkonomi.   

Vores vision er at blive den førende digitale udbyder af finansielle produkter og services i Danmark. 

Se videoen og lær os bedre at kende

Vores historie

 

Volkswagen Semler Finans Danmark A/S er et joint venture-selskab mellem Semler Gruppen i Danmark og Volkswagen Financial Services i Tyskland. De to partnere i joint venture-selskabet er gået sammen med en stærk ambition om at gøre Volkswagen Semler Finans Danmark A/S til den førende digitale udbyder af finansielle produkter og services til de danske kunder og forhandlere i bilbranchen.

 1. Semler Gruppen

  Med mere end 100 års erfaring er Semler Gruppen Danmarks største bilimportør. Semler Gruppen importerer bl.a. biler fra mærkerne Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche og Volkswagen Erhvervsbiler. 

 2. Volkswagen Financial Services

  Volkswagen Financial Services AG er et selskab i Volkswagen Group, som er repræsenteret på 48 markeder. Det gør selskabet til verdens største udbyder af finansielle produkter og services til autobranchen.

 3. Joint Venture

  Sammen har vores to ejere, Semler Gruppen og Volkswagen Financial Services, etableret Volkswagen Semler Finans Danmark A/S som den danske del af Volkswagen Financial Services. Det giver os et stærkt fundament at stå på.

 4. Det bedste samlet i ét 

  Med vores ejeres viden og erfaringer har vi mulighed for at tilbyde vores kunder og forhandlere de mest fleksible og komplette produkter og services inden for finansiering, leasing, forsikring og mobilitet. 

Vores mærker

 

Vi er stolte af at arbejde sammen med nogle af verdens førende bilmærker, som både har leveret nogle af tidens mest ikoniske biler, men som i høj grad også er med til at definere fremtidens svar på mobilitet. Gå på opdagelse blandt de mange spændende modeller og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre dine bildrømme til virkelighed. 

Vores værdier

Kundeløfte

Vi lytter og kommunikerer altid i øjenhøjde. Vi taler ikke OM vores kunder og samarbejdspartnere, vi taler MED dem. Det er et mål for os at skabe værdi for dem. Det ligger i vores DNA. Med respekt for forskellighed og omtanke for omverdenen, bygger vi relationer og inspireres til fælles løsninger. 

Tillid

Vi sætter en ære i at opbygge og udbygge tillidsfulde forhold til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er ærlige og ansvarlige, og det vi siger, er det vi gør. For os er det mere end et løfte. Det er et vigtigt fundament i vores virksomhed. 

Autentisk

Vi er Volkswagen Semler Finans Danmark. Men først og fremmest er vi mennesker, der ønsker at samarbejde og løfte i fællesskab. Vi er ægte og nærværende i alle relationer, og man skal altid kunne stole på os. 

Nytænkende

Vi stiller spørgsmål og tør udfordre for at finde nye og effektive veje. Gennem en åben og nysgerrig tilgang skaber vi sammen innovative og digitale løsninger, der giver værdi for vores kunder og samarbejdspartnere. 

Entusiasme 

Vi ser muligheder og ikke begrænsninger. Entusiasme og stolthed er drivkraften i vores arbejde. Vi brænder for det, vi laver, og vores motivation og arbejdsglæde skaber positiv energi, som smitter af på vores omgivelser. 

Bliv en del af teamet

Hos Volkswagen Semler Finans Danmark er det vores vision at blive den førende digitale finansieringsudbyder i Danmark. Med på rejsen har vi nogle af de dygtigste medarbejdere, som hver dag arbejder på at udvikle vores forretning og produkter. 

Hvis du vil med på rejsen, kan du øje med vores ledige stillinger. Her vil vi løbende slå nye stillinger op.

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.