Er du også i tvivl om, hvad en førerulykke dækker?

Hvad er udvidet førerulykke?

Fordi din bil fortjener den bedste dækning

Hvad er en udvidet førerulykke?

Udvidet Førerulykke dækker ved eneulykker, hvor føreren ikke har mulighed for at få erstatning fra en modpart. Det er altså føreren af bilen, der er i fokus med denne dækning, da føreren ikke er dækket af hverken ansvar- eller kaskoforsikringen.

Tegner du din bilforsikring hos os, er udvidet førerulykke inkluderet som standard.

Hvorfor skal jeg have en udvidet førerulykke?

En førerulykkesforsikring dækker dig som person, hvilket giver dig tryghed, idet hverken ansvar eller kasko dækker dig som fører.

Hvad dækker en udvidet førerulykke?

Forsikringen dækker, hvis føreren bliver invalid (varigt mén) og dækker førerens ægtefælle/samlever, hvis føreren dør.

Den udvidet førerulykke giver mulighed for erstatning for:

Erhvervsevnetab

Tabt arbejdsfortjeneste

Svie og smerte

Varigt mén

Udgifter til behandling

Forsørgertab

Begravelsesudgifter

 

Udvidet Førerulykke er inkluderet i vores forsikring som standard.

Hvem dækker en udvidet førerulykke?

Forsikringen dækker, hvis føreren bliver invalid (varigt mén). Den dækker også og dækker førerens ægtefælle/samlever, hvis føreren dør. Dækningen er dog forudsat, at vedkommende på skadetidspunktet befinder sig i den bil, der står i policen og er ejer, fast bruger af bilen, selv er forsikringstageren eller er forsikringstagerens ægtefælle. Forsikringen dækker også føreren, når han/hun på skadetidspunktet befinder sig i en lånt bil og samtidig er ejer af den forsikrede bil, fast bruger af den forsikrede bil, forsikringstageren selv eller forsikringstagerens ægtefælle.

Få dine forsikringer samlet i én pakke

Tegner du en mærkeforsikring til din Volkswagen, Audi, SEAT eller SKODA hos os, er både din føreulykke- og glasforsikring inkluderet sammen kaskoforsikringen og den lovpligtige ansvarsforsikring. Er uheldet ude, er du hermed godt dækket ind, både hvis der opstår skader på dit eget og andres køretøj.

Vi tilbyder vores forsikring til både privat- og erhvervskunder.

Køb bilforsikringen hos din nærmeste forhandler

 

Du kan nemt og enkelt tegne din bilforsikring gennem os. Forsikringen kan tegnes som en selvstændig forsikring, eller du kan tilkøbe den til din aftale, når du leaser eller finansierer din bil gennem os. Kontakt din nærmeste forhandler af Volkswagen, Audi, SEAT eller ŠKODA for at få et tilbud på bilforsikring til netop din bil.