Vi hjælper dig, hvis du får en glasskade

Hvad er udvidet glasforsikring?

Fordi din bil fortjener den bedste dækning

Hvad dækker en udvidet glasforsikring?

En glasforsikring dækker selvrisikomæssige konsekvenser ved skader, der begrænser sig til bilens glas. Skulle du for eksempel få et stenslag i ruden, dækker den udgifterne til reparation eller udskiftning af glasset. 

Hvordan er du dækket med en udvidet glasforsikring?

En glasskade ville også være dækket af kaskoforsikringen, men da selvrisikoen ofte er højere på kaskoskader end glasskader, så er denne dækning fordelagtig, da det er billigere for dig at få lavet skaden. Det vil sige, at ved skader der kun sker på bilens glas, f.eks. ruder, lygteglas eller spejlglas, opkræver vi en lavere selvrisiko. Vi opkræver ingen selvrisiko, hvis det beskadigede glas repareres i stedet for at blive udskiftet. 

Få dine forsikringer samlet i én pakke

Tegner du en mærkeforsikring til din Volkswagen, Audi, SEAT eller SKODA hos os, er både din føreulykke- og glasforsikring inkluderet sammen med kaskoforsikringen og den lovpligtige ansvarsforsikring. Er uheldet ude, er du hermed godt dækket ind, både hvis der opstår skader på dit eget og andres køretøj.

Vi tilbyder vores forsikring til både privat- og erhvervskunder.

Køb bilforsikringen hos din nærmeste forhandler

 

Du kan nemt og enkelt tegne din bilforsikring gennem os. Forsikringen kan tegnes som en selvstændig forsikring, eller du kan tilkøbe den til din aftale, når du leaser eller finansierer din bil gennem os. Kontakt din nærmeste forhandler af Volkswagen, Audi, SEAT eller ŠKODA for at få et tilbud på bilforsikring til netop din bil.