Er du også i tvivl om, hvad en ansvarsforsikring dækker?

Hvad er en ansvarsforsikring?

Fordi din bil fortjener den bedste dækning

Hvad er en ansvarsforsikring?

En ansvarsforsikring dækker dit ansvar overfor andre eller andres ting. Med andre ord dækker  den skader på personer eller ting, der sker, mens du kører i din bil.

Hvad dækker en ansvarsforsikring?

Ansvarsforsikringen til din bil dækker dit erstatningsansvar i Danmark og udlandet. Den sikrer, at skader du laver på andre personer, deres bil eller ting, bliver dækket. Den dækker ikke skaderne på din bil og dig som person, hvis du var føreren af bilen. Her er det din kasko- og førerulykkeforsikring, der dækker.

Er en ansvarsforsikring lovpligtig?

I Danmark, såvel som i store dele af udlandet, er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på sin bil uanset hvilken bil man ejer. Har du ikke en ansvarsforsikring, risikerer du en bøde og at hæfte for et større beløb ved uheld.

Ansvar og kasko i en pakke

Tegner du en mærkeforsikring til din Volkswagen, Audi, SEAT eller SKODA hos os, har du ansvarsforsikring og kasko samlet ét sted. Hvis uheldet sker, er du hermed sikret hjælp med det samme, så du og din bil hurtigt kommer videre.

Vi tilbyder vores forsikring til både privat- og erhvervskunder.

Køb bilforsikringen hos din nærmeste forhandler

 

Du kan nemt og enkelt tegne din bilforsikring gennem os. Forsikringen kan tegnes som en selvstændig forsikring, eller du kan tilkøbe den til din aftale, når du leaser eller finansierer din bil gennem os. Kontakt din nærmeste forhandler af Volkswagen, Audi, SEAT eller ŠKODA for at få et tilbud på bilforsikring til netop din bil.