Kom hurtigt ud og køre igen

Hvad er en kaskoforsikring?

Fordi din bil fortjener den bedste dækning

Hvad dækker kaskoforsikring?

Mens bilens ansvarsforsikring dækker de skader, du laver på andre med dit køretøj, dækker en kaskoforsikring enhver skade på den egen bil, som du ved et uheld laver, samt tyveri. Kaskoforsikringen er med andre ord dit køretøjs ulykkesforsikring.

Køber du en kaskoforsikring gennem os, er du hermed godt dækket ved de mest almindelige skader på bilen så som stenslag, skader som følge af sammenstød, påkørsel, fejlparkering, eneuheld, totalskade, brand og kortslutning.

Kaskoforsikringen dækker ikke?

Der er visse ting, kaskoforsikringen ikke dækker. Dette er blandt andet skader opstået på grund af slitage, konstruktionsfejl, skader lavet ved grov uagtsomhed eller skader i forbindelse med spirituskørsel.

I de fleste tilfælde er der her tale om skader på din bil, som skyldes handlinger, der er indlysende farlige. Har du en kaskoforsikring, og er du i tvivl om din dækning i en given situation, er du altid velkommen til at snakke med os og forklare situationen, så vi kan tage stilling til, om dine skader kan dækkes eller ej.

Kasko og ansvarsforsikring i samme pakke

Tegner du en mærkeforsikring til din Volkswagen, Audi, SEAT eller SKODA hos os, har du den lovpligtige ansvarsforsikring og kasko samlet ét sted. Hvis uheldet sker, er du hermed sikret hjælp med det samme, så du og din bil hurtigt kommer videre.

Vi tilbyder vores forsikring til både privat- og erhvervskunder.

Køb bilforsikringen hos din nærmeste forhandler

 

Du kan nemt og enkelt tegne din bilforsikring gennem os. Forsikringen kan tegnes som en selvstændig forsikring, eller du kan tilkøbe den til din aftale, når du leaser eller finansierer din bil gennem os. Kontakt din nærmeste forhandler af Volkswagen, Audi, SEAT eller ŠKODA for at få et tilbud på bilforsikring til netop din bil.