Beregn finansiering

Få dine bildrømme til at gå i opfyldelse  

Lån til din drømmebil

 

Der er flere gode grunde til at finansiere din bil gennem os. Vi gør os nemlig umage for at sikre, at din biløkonomi hænger ordentligt sammen. På den måde sikrer vi, at du får mest mulig tryghed og frihed i din biløkonomi – og det giver køreglæde. 

Attraktive og konkurrencedygtige priser
Fleksibel afdragsperiode
Vælg mellem fast eller variabel rente
Tilkøb fordelagtig bilforsikring

Beregn finansiering

 

Når du skal beregne din finansiering, kan spørgsmålene være mange: hvor stor er den månedlige ydelse? Skal jeg vælge fast eller variabel rente? Hvor stor er udbetalingen? Hvor længe skal jeg afdrage på lånet? Er det en fordel at tilkøbe en bilforsikring?

 

Prøv vores finansieringsberegner

For at hjælpe dig på vej med nogle af disse spørgsmål, har vi udviklet en finansieringsberegner. Med vores finansieringsberegner kan du blive klogere på, hvad det koster at finansiere netop din bil. Du kan trygt beregne et estimat på din finansiering hjemmefra og dermed blive klædt godt på til et besøge hos din forhandler.

Du kan prøve at beregne finansieringen med forskellige købspriser, løbetider og udbetalingsmuligheder. Så kan du nemt og enkelt beregne finansieringen, så den passer til dine behov.  

Du kan bruge vores finansieringsberegner lige så ofte du vil til at beregne prisen på et billån gennem os. Finansieringsberegningerne er vejledende.

Hvordan beregnes finansieringen?

 

For at du kan blive godkendt til et billån gennem os, er det en forudsætning, at du ikke står registreret i RKI og kan få en positiv kreditgodkendelse. Derfor foretager vi en kreditvurdering af din økonomi. Når du er blevet godkendt til et billån, skal prisen på billånet beregnes ud fra dit valg af bil og dine ønsker til finansieringen.

Den endelig pris på dit billån beregnes af din nærmeste forhandler. Forhandleren foretager beregningen ud fra nogle forskellige faktorer: 

Bilens pris

Udbetaling

Aftalens løbetid

Renten

Find bilen

 

Når du finansierer din bil gennem os, kan du føle dig tryg ved dit bilkøb. Vi tilbyder billån gennem vores forhandlernetværk af Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche og Volkswagen Erhvervsbiler. Gå på opdagelse blandt de mange spændende modeller og find din drømmebil hos dit favoritmærke. 

Når du har fundet din drømmebil, kan du bruge vores finansieringsberegner til at beregne din finansiering eller du kan kontakte din forhandler, som vil beregne den endelige pris for dig. De er eksperter i netop din bil og kan rådgive dig, så du får en individuelt tilpasset finansiering, der passer til dit budget og behov.

Sådan fungerer det

 1. Find bilen 

  Drømmen om en ny bil starter hos din forhandler eller på mærkets hjemmeside.

 2. Beregn finansiering

  Du kan bruge vores finansieringsberegner til at beregne prisen, eller kontakte din nærmeste forhandler. 

 3. Ansøg

  Du kan ansøge om et billån hos din forhandler, som beregner den endelige pris.

 4. Kreditgodkendelse

  Vi foretager en endelig kreditvurdering af din samlede økonomi. 

 5. Aftalen underskrives

  Når låneaftalens indhold er på plads, skal aftalen underskrives.

Også interessant for dig:

Bilforsikring

Når du ejer en bil, er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring. Når du finansierer din bil med et billån gennem os, er du også påkrævet at tegne en kaskoforsikring på bilen. Husk at bede forhandleren om et tilbud på bilforsikring til dit næste bilkøb. 

Serviceabonnementer

Det er vigtigt, at din bil overholder sine serviceeftersyn. Med et serviceabonnement behøver du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter. Fastsatte udgifter i forbindelse med service er nemlig inkluderet i prisen. Find det serviceabonnement der passer til din bil. 

FAQ om billån

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.