Service af bil

Når du vil passe godt på din bil i hele dens levetid

Gå ikke ned på service af din bil

 

Selvom din bil er bygget til at holde i mange år, kan det ikke undgås, at den ind i mellem skal have lidt kærlig pleje. Service af bilen er vigtigt for, at du kan være godt kørende i lang tid. Med tiden skal der skiftes olie på bilen, dele bliver slidt og skal udskiftes, eller bilen skal repareres efterhånden, som den bliver ældre. Den slags udgifter til service af bil kan ofte komme som en overraskelse, der udfordrer økonomien.

Hvis du ønsker mere forudsigelighed i din biløkonomi, kan du vælger at købe et serviceabonnement til din bil. Med et serviceabonnement har du færre bekymringer, når det er tid til service af bilen. Du kan nemlig altid være sikker på, at din bil er i de bedste hænder hos et autoriseret værksted.

Hvad er et serviceabonnement?

 
Abonnement til din bil

Et serviceabonnement er et abonnement, du kan tegne til din bil, som dækker fastsatte udgifter forbundet med service af bilen. Abonnementet betales som et fast månedligt beløb. På den måde kender du udgifterne på forhånd og det giver tryghed i din biløkonomi. Du kan få et serviceabonnement til din bil, uanset om det er en personbil eller erhvervsbil, om den er ny eller brugt. 

Fordele ved at vælge et serviceabonnement

Forudsigelige udgifter

For et fast beløb om måneden får du størst mulig tryghed, når din bil skal til service.

Kvalitet

Service af bilen foregår på et autoriseret værksted af mekanikere, der kender din bil.   

Garanti

Hvis der er behov for at udskifte slidte dele, er du altid garanteret brug af originale reservedele. 

Vejhjælp

Hvis uheldet er ude, er Vejhjælp inkluderet, uanset hvilket serviceabonnement du vælger.

Et serviceabonnement der passer til din bil

 

Måden vi bruger vores bil på, varierer fra person til person. Derfor har vi også forskellige behov, når det kommer til service af bil. Du kan derfor vælge imellem tre forskellige former for serviceabonnementer til din bil. Uanset om din bil er helt ny, eller om den allerede har tilbagelagt et par år på vejene, så er der et serviceabonnement, der kan dække udgifter til service af netop din bil. 

Basisabonnement

Serviceabonnement

Service- og reparationsabonnement

Hvad koster et serviceabonnement?

 

Vi tilbyder tre former for serviceabonnementer. Prisen på serviceabonnementerne varierer, da der er forskel på hvilke services, der er inkluderet i prisen, når bilen skal til service. Derudover har du mulighed for at tilkøbe forskellige ydelser til serviceabonnementet. På den måde har du selv indflydelse på, hvordan du ønsker at være dækket, når det er tid til service af bilen.

Derudover har dit kørselsbehov og længden på abonnementsperioden også betydning for prisen på serviceabonnementet. Kontakt din nærmeste forhandler af Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche eller Volkswagen Erhvervsbiler for at høre mere om priser og vilkår for et serviceabonnement, der passer dig og din bil. Forhandleren vil hjælpe dig godt videre, så du er forberedt næste gang, det er tid til service af bilen.  

Vælg dit mærke her

 

Klik på logo’et for at læse, hvad der er inkluderet i de forskellige mærkers serviceabonnementer. 

Også interessant for dig:

Forsikring der giver tryghed

Ubekymret på farten: Med en bilforsikring kan du trygt sætte dig bag rattet og køre sikkert ud i trafikken. Så er du dækket, hvis uheldet er ude.

Den rigtige finansiering

Når du skal have ny bil, er der flere økonomiske faktorer at tage højde for. Du kan vælge at lease bilen, købe den kontant eller finansiere den med et billån. 

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.