Leasingpriser på firmabil

Styrk likviditeten og budgetsikkerheden i din virksomhed

Hvorfor vælge erhvervsleasing gennem os?

 

Vi tilbyder attraktive leasingpriser på firmabiler til erhverv. For en fast månedlig ydelse har virksomheden den fulde brugsret til bilen i den aftalte leasingperiode. Ved erhvervsleasing kan virksomheden få finansieret op til 100% af bilen og undgå at binde likviditet i bilen.  

Budgetsikkerhed

Lave etableringsomkostninger

Finansiering tilpasset virksomhedens behov

Op til 100% finansiering

Beregning af leasingpriser på firmabil

 

Når leasingprisen på firmabiler skal beregnes, er der forskellige faktorer, som har indflydelse på leasingprisen. Disse faktorer varierer afhængig af, hvilken leasingtype du vælger. Beregning af leasingpriser tager udgangspunkt i, hvad det er for en bil, der ønskes finansieret. Derudover baseres beregninger af leasingpriser på firmabiler på: 

Udstyr

En firmabil skal være sikker og intelligent at køre i og skal måske opfylde nogle særlige behov. Mængden af ekstraudstyr har derfor indflydelse på leasingprisen på firmabilen. 

Kilometertal

Ved operationel leasing aftales et kilometertal ud fra virksomhedens behov. Ved finansiel leasing er der ingen kilometerbegrænsning, da leasingtageren selv indestår for restværdien. 

Løbetid

Løbetiden på en erhvervsleasingaftale kan være op til 72 måneder. 

Førstegangsydelse

Maksimum 30% + moms.

 

Ved udregningen af leasingpriser på firmabil tages der forbehold for at kunden ikke står registreret i RKI og kan få en positiv kreditgodkendelse.

Leasingpriser på firmabil

 

Den endelige leasingpris på firmabilen udregnes hos din nærmeste forhandler af Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Porsche eller Volkswagen Erhvervsbiler.  Uanset om firmabilen finansieres med operationel leasing eller finansiel leasing, betales leasingydelsen forud og er fuldt ud fradragsberettiget for virksomheden. Du kan orientere dig om priser på erhvervsleasing online eller du kan kontakte din nærmeste forhandler. 

Find forhandler

Find forhandler

Alt samlet ét sted

 

Når du vælger erhvervsleasing gennem os, har du mulighed for at tilkøbe en fordelagtig bilforsikring til din erhvervsleasingaftale. Hvis ikke der er inkluderet et serviceabonnement i leasingaftalen, er det også muligt at tilkøbe dette. Vi tilbyder at samle alle dine udgifter til din erhvervsleasing på én samlet faktura. Det skaber overblik i budgettet. 

Erhvervsleasing

Forsikring

Serviceabonnement

Samlet på én faktura

Serviceabonnementer

Ved operationel leasing er der et Service- og reparationsabonnement inkluderet i leasingaftalen. Det betyder, at fastsatte udgifter i forbindelse med serviceeftersyn er inkluderet i prisen. Ved finansiel leasing er der ikke inkluderet er serviceabonnement, da det er leasingtageren, der står for alle udgifter til reparation, vedligeholdelse og drift af bilen. Det er dog muligt at tilkøbe et serviceabonnement efter ønske.

Bilforsikring

Bilforsikring er ikke inkluderet i leasingprisen på firmabilen. Det er leasingtageren, som har ansvaret for at tegne den lovpligtige ansvarsforsikring på bilen. Derudover er det et krav at tegne en kaskoforsikring, når du erhvervsleaser en bil gennem os. I samarbejde med Alm. Brand tilbyder vi en fordelagtig bilforsikring, som sikrer både dig og bilen, hvis uheldet er ude. 

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.