Leasing af elbil

Til en fast månedlig ydelse  

Elektrisk køreglæde

 

Leasing af elbil er en attraktiv finansieringsløsning, der giver dig mulighed for at køre i de nyeste modeller med den nyeste teknologi på fordelagtige vilkår. Ved leasing af elbil får du elektrisk køreglæde og fuld råderet over elbilen i hele leasingperioden. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af modeller, der fås i flere størrelser og prisklasser. Oplev køreglæde og komfort med den nyeste elektriske mobilitet.

Fordele ved leasing af elbil

  • Eksplosiv udvikling
    Der kommer hele tiden nye elbilsmodeller, batterierne får mere kapacitet, og rækkevidden bliver længere. Med leasing af elbil kan du køre i de nyeste modeller og opleve den nyeste teknologi inden for elektrisk mobilitet.
  • Enklere vedligeholdelse
    Elbiler er relativt enkelt sammensat og har derfor også færre bevægelige dele, der kan gå i stykker. Men det skal du ikke bekymre dig om, når du vælger privatleasing eller operationel erhvervsleasing. Her er der nemlig altid et Service- og reparationsabonnement inkluderet i leasingaftalen, når bilen leases gennem os. Ved finansiel erhvervsleasing er det muligt at tilkøbe et serviceabonnement
  • Sikkerhed i budgettet
    Leasing af elbil giver økonomisk tryghed. Du betaler en fast månedlig leasingydelse, og når leasingperioden udløber, afleveres bilen tilbage. Du har ingen risiko for værditab, og du behøver derfor ikke bekymre dig om gensalgsværdien ved leasing af elbiler.    

 

Erhvervsleasing af elbil

Sæt et grønt aftryk

Leasing af elbiler er ikke kun populært blandt almindelige bilister. Også blandt virksomheder og firmabilister bliver elbiler mere og mere populære. For firmabilister kan der både være oplevelsesmæssige og økonomiske fordele at hente ved at vælge leasing af elbil. Det kan f.eks. være beskatningsmæssige fordele. Når valget falder på en elbil, kan det også betyde en reduktion i klimaaftrykket fra virksomhedens forretningsaktiviteter.

Vi tilbyder både operationel- og finansiel leasing af elbiler til virksomheder. Læs mere om de forskellige muligheder for leasing af elbil til virksomheder her.

Leasing af elbil til dine behov

 

Ønsker du at lease din næste elbil? Uanset om du har brug for en bybil, SUV eller måske en mere luksuriøs elbil, kan du med leasing af elbil vælge den model, der passer til netop dine behov. Elbiler fås i dag i alle størrelser og prisklasser, der dækker langt de fleste behov. Se udvalget af elbiler hos Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda eller Porsche.

Hvad koster leasing af elbil?

 

Prisen på leasing af elbil afhænger af en række faktorer. Én ting er den månedlige leasingydelse, som du betaler for at have brugsretten over bilen i hele leasingperioden. Den udregnes bl.a. på baggrund af den valgte bil, det aftalte kilometertal samt tilkøb af ekstraudstyr. Derudover vil der være en førstegangsydelse, som ligeledes varierer.

En anden ting er, hvad det koster at have elbilen over tid. Selvom den månedlige ydelse ved leasing af elbil er fast, kan vores kørselsmønster variere, og det er forskelligt, hvordan vi bruger bilen. Her kan elbiler i mange tilfælde være billigere på de kilometerafhængige udgifter. Det er især udgifterne til el frem for benzin og diesel samt udgifter til service, der kan være markant lavere. 

Kontakt din nærmeste forhandler for at høre mere om priser på leasing af elbil.

Find forhandler

Også interessant for dig

Serviceabonnementer

Hvis du som privatperson vælger leasing af elbil, er der altid et Service- og reparationsabonnement inkluderet. Ved leasing af elbil til firmabilister, er der også et abonnement inkluderet ved operationel leasing, mens det kan tilkøbes ved finansiel leasing. 

Billån til elbil

Hvis du hellere vil eje din elbil frem for at lease den, kan du finansiere din elbil med et billån. Når du optager et billån til en elbil, tilbagebetales lånet og den tilknyttede rente i en månedlig ydelse i hele aftalens løbetid. Når lånet er tilbagebetalt, er bilen din. 

Bilforsikring

Når du leaser en elbil, skal du som minimum have en ansvarsforsikring, som dækker, hvis du gør skade på andre mennesker, deres ting eller køretøjer, med bilen. Med vores bilforsikring får du både ansvars- og kaskoforsikring samt andre attraktive dækninger. 

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.