Alt om elbiler

Vejen til din nye elbil starter her

Oplev den elektriske køreglæde

 

Skal du skifte bil, og overvejer du, om din nye bil skal være en elbil? Så har du formentlig en række spørgsmål om alt fra opladning af bilen til finansiering og afgifter. Vi har samlet svarene på disse spørgsmål i artiklerne nedenfor. Vi tilbyder en individuelt tilpasset finansiering af dine nye elbil, og du kan forsikre din elbil med en mærkeforsikring fra Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda eller Porsche.

Elbiler

I dag kan man få elbiler i alle størrelser og prisklasser, der dækker langt de fleste behov. Elbiler er kendetegnet ved deres elektriske drivlinje og støjsvage kørsel. At være elbilbruger er en anderledes oplevelse, som kræver tilvænning, men der er en række fordele at hente.

Fordele ved elbiler:

- Støjsvag kørsel
- Færre dele og mindre slid
- Fleksibel opladning
- En investering i fremtiden

Leasing af elbil

Leasing er en attraktiv finansieringsløsning, der giver dig mulighed at køre i de nyeste elbiler med den nyeste teknologi på fordelagtige vilkår. Ved leasing af elbil får du elektrisk køreglæde og fuld råderet over elbilen i hele leasingperioden.

Fordele ved leasing af elbil:

- Prøv de nyeste modeller og teknologier
- Service- og reparationsabonnement inkluderet
- Sikkerhed i budgettet
- Velegnet som firmabil 

Opladning af elbiler

I dag kan de fleste elbiler køre langt på en enkelt opladning, hvilket betyder, at de fleste kan få opfyldt deres mobilitetsbehov. Opladningen kan bl.a. foregå hjemme, på arbejdspladsen eller via de mange offentligt tilgængelige ladestandere.

Læs om:

- Opladningsmuligheder
- Opladningstid
- Rækkevidde
- Ladestandere

Priser på elbiler

Priser på elbiler varierer og afhænger bl.a. af modellen og batteriets kapacitet. Med elbiler er det muligt at realisere en række økonomiske fordele bl.a. billigere opladning, lavere serviceomkostninger og fradrag og afgifter for elbiler.

Læs om:

- Økonomiske fordele
- Omvendt biløkonomi
- Bilforsikring
- Afgifter

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.