Leasing af firmabil

Holder din virksomhed godt kørende

Firmabil til virksomheder og ansatte

 

Ved leasing af firmabil betaler virksomheden for den fulde brugsret over firmabilen i hele leasingperioden. Virksomheden betaler til gengæld en fast månedlig leasingydelse for bilen. Dermed kan virksomheden nemt forudsige sine udgifter og det giver budgetsikkerhed i hverdagen.

Hvis en virksomhed leaser en firmabil til en medarbejder, som også bruger bilen privat, skal medarbejderen beskattes af værdien af at have fri bil til rådighed. Skatten beregnes ud fra bilens anskaffelsespris; bilens beskatningsværdi. Medarbejderen vil også blive beskattet, hvis virksomheden køber firmabilen. Forhandleren kan oplyse om værdien af fri bil.

Fordele for virksomheder ved leasing af firmabil

 

Leasing af firmabil er et tilbud til virksomheder, som ikke ønsker at binde sin likviditet i firmabiler, men som i stedet ønsker en enkel, fleksibel og budgetsikker løsning, når det kommer til virksomhedens firmabiler. Med leasing af firmabil betaler virksomheden kun for brugsretten til firmabilen frem for at betale bilens fulde anskaffelsespris. Det giver virksomheden en række fordele: 

Intet besvær med den brugte bil

Når leasingperioden udløber, returneres bilen og virksomheden kan indgå en ny leasingaftale.

Ingen kapitalbinding

Med erhvervsleasing binder virksomheden ikke sin likviditet i firmabiler. Likviditeten kan i stedet bruges til at udvikle virksomheden.

Forudsigelighed

Leasing af firmabil er en overskuelig og budgetsikker måde at erhverve sig en firmabil på. Der betales en fast månedlig ydelse, og service er ofte inkluderet i prisen.

Fradrag for moms og leasingydelse

Leasingydelsen kan trækkes fra i skat. Hvis din virksomhed er momsregistreret, kan en del af momsen af leasingydelsen fratrækkes ved leasing af firmabiler på hvide plader. Er du i tvivl om, hvad din virksomhed kan trække fra, anbefaler vi at søge rådgivning. 

Gør det nemt for dig selv

 

Vi tilbyder leasing af firmabiler til både små og store virksomheder. Uanset din virksomheds behov for leasing af firmabiler tilbyder vi at samle udgifterne for dig. Det gør det både nemt og overskueligt at bevare overblikket over udgifterne til virksomhedens firmabiler.

Når du vælger at lease din firmabil gennem os, kan du nemlig tilkøbe komplementære produkter til din leasingaftale, men du modtager kun én samlet faktura pr. måned. Når udgifterne til din firmabil er samlet ét sted, kan du nemt forudse dine samlede udgifter. 

Leasing af firmabil

Forsikring

Serviceabonnement

Samlet på én faktura

Serviceabonnementer

Leasing af firmabil kan foregå enten ved operationel leasing eller ved finansiel leasing. Alt afhængig af hvilken leasingtype du vælger, er der enten et Service- og reparationsabonnement inkluderet i leasingaftalen eller det kan tilkøbes. 

Bilforsikring

Du kan tilkøbe en bilforsikring til din firmabil, så du får en samlet pakke med attraktive fordele. Vi tilbyder både bilforsikring til personbiler og erhvervsbiler.

Erhvervsleasing af personbiler

 

Vi tilbyder leasing af firmabiler fra nogle af de mest kendte bilmærker. Hvis du er på udkig efter en ny firmabil, kan du gå på opdagelse blandt de mange modeller hos Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA og Porsche. Her kan du søge inspiration og finde den bedste løsning ud fra den månedlige ydelse, dit maksimale firmabilsbeskatningsgrundlag samt ønsker til udstyr.

Når du har fundet din nye firmabil, er du velkommen til at kontakte din nærmeste forhandler, som vil hjælpe og rådgive dig omkring leasing af firmabilen.  

Erhvervsleasing af erhvervsbiler

 

Hvis du er i markedet efter en erhvervsbil, kan du også erhvervslease den gennem os. Volkswagen Erhvervsbiler tilbyder et bredt udvalg af erhvervsbiler til professionelle, der hellere vil bruge tid på arbejdsopgaver end på bilen. Lad os hjælpe din virksomhed med en leasingaftale på din nye erhvervsbil. 

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.