Leasingtyper

Vi tilbyder forskellige former for leasing

To forskellige leasingtyper du skal kende

 

Der findes forskellige leasingtyper på markedet, som henvender sig til privatkunder og erhvervskunder. To af de mest kendte leasingtyper er operationel leasing og finansiel leasing. Operationel leasing tilbyder vi både til privat- og erhvervskunder. Finansiel leasing tilbydes alene til erhvervskunder. Ind i mellem introduceres nye leasingprodukter på markedet, da leasing er et attraktivt alternativ til at købe bil for mange mennesker. 

Operationel leasing

Operationel leasing er den mest kendte leasingtype. Det er oftest denne leasingtype, som privatleasingaftaler er baseret på, men operationel leasing tilbydes også til erhvervskunder.

Ved operationel leasing betaler du en førstegangsydelse og en fast månedlig ydelse for at bruge bilen. Leasingydelsen afhænger bl.a. af, hvor mange kilometer det forventes, at bilen vil køre i leasingperioden. 

Ved leasingaftalens afslutning leveres bilen tilbage til et anvist afleveringssted og du kan vælge at lease en ny bil. Du behøver således ikke bekymre dig om bilens restværdi eller gensalg. 

Finansiel leasing

Finansiel leasing er en leasingtype, hvor leasingtageren bærer den finansielle risiko. Denne leasingtype tilbydes kun til erhvervskunder. Ligesom ved operationel leasing betaler du også et fast månedligt beløb. Med finansiel leasing får du finansieret din bil og du har brugsretten til den i hele leasingperioden.

Til forskel for operationel leasing skal du, ved udløbet af den finansielle leasingaftale, indfri bilen til den aftalte restværdi. Det betyder, at du skal anvise en køber, som vil overtage bilen til den restværdi, der blev fastsat ved leasingaftalens indgåelse.

Sammenligning af de to leasingtyper

  Operationel leasing Finansiel leasing
Du indestår for restværdien Nej Ja
Service- og reparationsabonnement inkluderet Ja Nej (kan tilkøbes)
Vejhjælp inkluderet Ja Ja
Fradrag for moms og leasingafgift for erhverv Ja Ja
Op til 100% finansiering Ja Ja

Hvorfor vælge leasing gennem os?

 

Der er rigtig mange fordele ved at vælge leasing. Ved leasing har du brugsretten til bilen i en tidsbegrænset periode. Når du skal lease en bil, er det oftest sådan, at du ved anskaffelsen betaler en førstegangsydelse. Herefter betaler du en fast månedlig ydelse for at have bilen i den aftalte leasingperiode. 

Attraktiv førstegangsydelse

Fast månedlig ydelse

Serviceabonnement inkluderet

Vejhjælp 365 dage om året

Serviceabonnement inkluderet

 

Når du vælger at lease din nye bil gennem os, er der enten et serviceabonnement inkluderet i leasingprisen, eller du har mulighed for at tilkøbe det til din leasingaftale. Et serviceabonnement dækker fastsatte udgifter forbundet med service af bilen. Det betyder, at du undgår uventede overraskelser og din bil vil blive serviceret på et autoriseret værksted. 

Service

Vejhjælp

Erstatningsbil

Korttidsleasing

 

Udover leasingtyperne operationel leasing og finansiel leasing findes der også en række andre leasingtyper, f.eks. korttidsleasing. Som leasingtype er korttidsleasing kendetegnet ved at have en kortere løbetid, ofte på 6 måneder. Korttidsleasing er en fleksibel leasingtype, der kan dække dit behov for en bil i en kortere periode.

Også interessant for dig:

Privatleasing

Vi tilbyder privatleasing af din nye bil til fordelagtige priser og vilkår. Du kan læse mere om privatleasing her. 

Bilforsikring

Når du fundet din drømmebil, skal den selvfølgelig forsikres af nogen, som kender din bil. Vi tilbyder en bilforsikring, der passer til din bil. 

FAQ om privatleasing

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.