Volkswagen Erhvervsleasing 

The key to mobility 

Hvad er erhvervsleasing?

 

Erhvervsleasing er et tilbud til virksomheder om at betale for brugsretten til en bil frem for at eje den. En af fordelene ved erhvervsleasing er, at virksomheder opnår et moms- og skattefradrag. Som virksomhed kan man nemlig trække momsen fra og opnå fuldt skattefradrag for leasingydelsen. Derudover undgår virksomheder at binde store beløb i firmabiler og kan i stedet beholde likviditeten i virksomheden. Der er altså en række økonomiske fordele for virksomheder ved at vælge erhvervsleasing. 

Fordele ved Volkswagen Erhvervsleasing

 

Volkswagen Erhvervsleasing er til virksomheder, som har brug for en eller flere erhvervsbiler til at løse sine arbejdsopgaver. Med Volkswagen Erhvervsleasing kan du få en leasingaftale, som passer til virksomhedens behov, uanset hvilken slags erhvervsbil du skal bruge. Med Volkswagen Erhvervsleasing betaler virksomheden kun for brugsretten til bilen frem for at betale bilens fulde anskaffelsespris. Det giver en række fordele:

Budgetsikkerhed

Du kender den månedlige ydelse, og der er ingen uforudsete udgifter, når du leaser en Volkswagen Erhvervsbil.

Regnskabsmæssige fordele

Du kan få fradrag for moms og leasingydelse. 

Fordelagtig bilforsikring

Med Volkswagen Erhvervsleasing kan du tilkøbe en fordelagtig bilforsikring, så du får en samlet pakke og kun modtager én faktura.

Service inkluderet

Der er enten et Service-og reparationsabonnement inkluderet i din erhvervsleasingaftale, eller det er muligt at tilkøbe et. 

Ny erhvervsbil med Volkswagen Erhvervsleasing

Se udvalget

Volkswagen Erhvervsbiler tilbyder en række forskellige typer erhvervsbiler, som din virksomhed kan erhvervslease. Med Volkswagen Erhvervsleasing kan du få din nye erhvervsbil til en attraktiv leasingpris og tilkøbe fordelagtige produkter som f.eks. en Volkswagen bilforsikring. Vi mener nemlig, at erhvervsleasing skal være simpelt og overskueligt, så du kan fokusere på dine arbejdsopgaver. Derfor tilbyder vi at samle dine udgifter på én samlet faktura, så du har overblik over dine samlede udgifter til din Volkswagen Erhvervsleasing. 

Biløkonomi

Hos Volkswagen Semler Finans Danmark A/S kan du vælge en finansieringsløsning, som passer til din virksomheds biløkonomi: Vælg mellem operationel leasing, finansiel leasing eller ​​finansiering af din nye firmabil med et billån.

Erhvervsleasingtyper

 

Når du vælger en ny erhvervsbil fra Volkswagen Erhvervsbiler, tilbyder vi to muligheder for erhvervsleasing: operationel leasing og finansiel leasing.

Hvilken type erhvervsleasing passer til dig? 

  Operationel leasing Finansiel leasing
Du indestår for restværdien Nej Ja
Service- og reparationsabonnement inkluderet Ja Nej (kan tilkøbes)
Vejhjælp inkluderet Ja Ja
Fradrag for moms og leasingafgift Ja Ja
Op til 100% finansiering Ja  Ja

Vil du gerne have et tilbud på Volkswagen Erhvervsleasing? Kontakt din forhandler for at høre mere.

Find forhandler

Alt samlet ét sted

Serviceabonnement

Med Volkswagen Erhvervsleasing er der et Service- og reparationsabonnement inkluderet, når du vælger operationel leasing. Ved finansiel leasing er abonnementet ikke inkluderet, men det kan tilkøbes. Et serviceabonnement dækker fastsatte udgifter til service. Bilen serviceres på et autoriseret værksted kun med brug af originale reservedele. 

Volkswagen Forsikring

Du kan tilkøbe en fordelagtig bilforsikring til din Volkswagen Erhvervsleasing. Vi samler det hele på én faktura, så du nemt kan overskue dine udgifter til bilen. I samarbejde med Alm. Brand tilbyder vi en bilforsikring til netop din erhvervsbil, så den er rigtigt dækket. 

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.