Finansiering af bil

Finansier dit bilkøb med et attraktivt billån

Overblik over finansiering af bil

 

Uanset om du er i markedet efter en ny eller brugt bil, er der flere økonomiske faktorer, der er vigtige at tage højde for, når bilen skal finansieres. Valg af finansiering af bil har nemlig betydning for, hvad det koster at have en bil. Det er derfor vigtigt at skabe det fulde overblik over dine muligheder, så du bedre kan vurdere hvilken form for finansiering, der passer bedst til dig og din økonomi. Her på siden giver vi dig et overblik over, hvordan du kan finansiere din bil. 

Finansiering af bil med et billån

Når du skal finansiere din bil, kan du gøre det med et billån. Et billån er et lån, som du kan ansøge om hos et finansieringsselskab til at finansiere dit bilkøb. Hvor meget du kan låne til finansiering af bil, afhænger blandt andet af din indkomst, dine muligheder for at tilbagebetale lånet og størrelsen på den udbetaling, som du selv betaler for bilen. Der findes også forskellige lånetyper, som du kan vælge imellem. Når du finansierer din bil gennem os, kan du vælge mellem et almindeligt billån og et billån uden pant.

Lånetyper

 

Når du vælger finansiering af bil med et billån, tilbyder vi følgende lånetyper, du kan vælge i mellem: 

Almindeligt billån

 • Lån til din drømmebil
  Fås både til nye og brugte biler.
 • Minimumsudbetaling
  Minimum 20,1% i udbetaling.
 • Valget er dit
  Vælg mellem fast eller variabel rente.
 • Fleksibel løbetid
  Fra 12 til 120 måneder på en fabriksny bil.

Billån uden pant

 • Ingen pant i bilen
  Du sparer penge på tinglysning og stempelafgift til staten.
 • Fleksibel udbetaling
  Ned til 0 kr. i udbetaling.
 • Du bestemmer
  Fast eller variabel rente.
 • Fleksibel løbetid
  Fra 12 til 96 måneder på en fabriksny bil.

Når du skal vælge finansiering af bil, er det vigtigt, at du vælger den lånetype, der passer bedst til dig. Hver lånetype tilbyder muligheder for, at du selv kan være med til at sammensætte lånet, så det matcher dig og dine behov.

Hvad koster finansiering af bil?

 

Dine muligheder for at optage et billån afhænger af, at vi foretager en endelig kreditvurdering af din samlede økonomi. Hvis du bliver kreditgodkendt til et billån gennem os, er der en række faktorer, der har indflydelse på prisen på finansieringen af din bil. 

Bilens anskaffelsespris

Størrelsen på udbetalingen

Aftalens løbetid

Renten

Brug for at blive mere konkret?

Prøv vores finansieringsberegner

Når du har fundet din drømmebil, kan du nemt og enkelt få beregnet en pris på finansiering af bilen hos forhandleren. Vælger du at finansiere din bil gennem os, foregår det hos din nærmeste forhandler. Forhandleren vil rådgive og hjælpe dig med at finde den bedste løsning på finansiering af din bil.

Du kan prøve vores finansieringsberegner for at få en idé om, hvad finansiering af bil med et billån koster. 

Find den rigtige finansieringsløsning til dig

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst finansierer din bil, kan disse 6 spørgsmål måske hjælpe dig på vej. Ved at svare på disse enkle spørgsmål vil du forhåbentligt blive klogere på, om det passer bedst til dig at lease din nye bil eller finansiere den med et billån. Uanset hvad du vælger, står vi klar til hjælpe dig med at gøre dine bildrømme til virkelighed.  

FAQ om billån

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.