New car

Din ansøgning er blevet indsendt

Tak for dit samtykke

Vi behandler nu din ansøgning.

 Vi har informeret din forhandler, om at vi har modtaget dit samtykke og vi kontakter dig om det videre forløb inden længe.

Også interessant for dig

.

Brændstof     

Med Volkswagen Semler Finans har du som kunde  mulighed for at få attraktive rabatter på fx benzin, diesel og bilvask hos Q8, F24, Shell og Shell Express på en af de 475 stationer rundt om i landet.

Som kunde vil du få 170 øre i rabat pr. liter brændstof hos Q8, Shell og F24. Glæder kun på listeprisen og rabatten er inkl. moms. 

  

.

Bilforsikring

Når du har fundet din nye bil, er det vigtigt, at du tegner en bilforsikring hos et forsikringsselskab. Loven kræver, at du som minimum tegner en ansvarsforsikring til din bil. I samarbejde med Alm. Brand tilbyder vi en af markedets bedste bilforsikringer med attraktive dækninger til din Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT eller Cupra. Med en mærkeforsikring til din bil får du både den lovpligtige ansvarsforsikring samt kaskoforsikring. Bilforsikringen kan tilkøbes til personbiler og erhvervsbiler på hvide plader.

.

Serviceabonnementer

Uanset om din bil er fabriksny, eller om den allerede er kørt til, har vi et Serviceabonnement, der passer til dig og din bil. Serviceabonnementerne fås til både personbiler og erhvervsbiler. Med et af vores serviceabonnementer til din bil har du færre bekymringer, når din bil skal til service. Og så er du sikker på, at din bil får netop den pleje, den fortjener og har brug for