Privatleasing

Leasing af din drømmebil til en fast månedlig ydelse

Privatleasing er en attraktiv og enkel måde at blive kørende på

 

Leasing af bil er et alternativ til køb af bil. Hvis du gerne vil køre i en ny bil, men gerne vil undgå at skulle betale bilens fulde pris, kan du i stedet vælge at privatlease bilen. Ved privatleasing betaler du en fast månedlig ydelse for at køre i bilen. Det betyder, at du ikke ejer bilen men i stedet har den fulde brugsret over bilen i hele leasingperioden.

Når leasingperioden udløber, skal du blot aflevere bilen tilbage til et anvist afleveringssted og du kan lease en bil på ny. Det betyder, at du ikke behøver at tænke på priserne på brugte biler og hvordan markedet udvikler sig. Med privatleasing kan du nyde friheden i din nye drømmebil til en fast månedlig ydelse.

Fordele ved privatleasing

 

Der er mange fordele ved at vælge privatleasing, når du skal have en ny bil. En af de mange fordele ved leasing af bil er, at du slipper for bekymringerne ved at eje bilen. Ved privatleasing kan du vælge netop den bil, du ønsker, i en begrænset tidsperiode til en fast månedlig ydelse. På den måde opnår du stor fleksibilitet i forhold til dine behov samt økonomisk forudsigelighed. 

Fast månedlig ydelse i hele leasingperioden

Når du privatleaser, kan du være sikker på, at den månedlige ydelse er den samme i hele perioden. Det giver økonomisk tryghed.

Service er inkluderet

Når du vælger privatleasing gennem os, behøver du ikke bekymre dig om service. Der er nemlig altid et Service- og reparationsabonnement inkluderet i aftalen.

Fordelagtig bilforsikring

Ved leasing af bil har du brug for en passende bilforsikring. Du kan derfor tilkøbe en fordelagtig bilforsikring, når du vælger privatleasing gennem os. 

Undgå risiko for værditab

Ved privatleasing behøver du ikke bekymre dig om værditab på bilen. Du leverer bare bilen tilbage efter endt leasingperiode.

Hvad koster privatleasing?

 

Prisen på en leasingaftale afhænger af flere forskellige faktorer. Den månedlige ydelse afhænger blandt andet af den ønskede bil, det aftalte kilometertal samt tilkøb af ekstraudstyr. Derudover skal du betale en førstegangsydelse, som også betyder noget for den samlede pris på privatleasing. Den endelig pris på privatleasing udregnes af forhandleren.

Bilens pris

Leasingperiode

Kilometertal

Tilkøb

Prisen på privatleasing er ekskl. grøn ejerafgift, forsikring, dæk, brændstof. Inkl. service- og reparationsabn., der omfatter foreskrevne serviceeftersyn og reparationer, der er nødvendige som følge af normal drift og slitage. Ekskl. forbrugsvæsker, dæk, eftermonteret udstyr, karosseri-, lak- eller rustbeskyttelse, forsynskontrol, syn, kosmetiske skader, interiør, lygter, spejle og glas, karosseri, rengøring, skader dækket af alm. forsikring eller som følge af udefrakommende omst.,  tyveri, hærværk, punkteringer mv. Se vilkår her. Leasing udbydes af VWSF A/S. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling.

Find bilen

 

Start rejsen med at finde din drømmebil hos dit favoritmærke. Når du har fundet ud af, hvilken bil du ønsker at privatlease, skal du kontakte din forhandler.

Vi anbefaler også:

Finansiering med billån

Finansier din bil med et attraktivt billån, hvor du kan vælge mellem fast eller variabel rente. Her kan du læse mere om finansiering af bil og finde det rigtige billån til dig og din bil.

Serviceabonnementer

Med et serviceabonnement har du færre bekymringer, når din bil skal til service. Din bil bliver serviceret på et autoriseret værksted. Med et serviceabonnement er det nemt og overskueligt at passe godt på din bil. 

Bilforsikring

Ved privatleasing ejer du ikke selv bilen. Men det betyder ikke, at du ikke skal passe på bilen, som om den var din. Det er derfor vigtigt, at du tegner en bilforsikring i forbindelse med leasing af din nye bil. 

FAQ om privatleasing

Kan vi hjælpe dig?
 

E-mail

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Telefon

Ring til os. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. 

Find forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste forhandler.